Yale School of Architecture CLASS OF 1970 REUNION

Hotel Coolidge 39 South Main Street White River Junction, VT 05001

October 8, 2020

PROGRAM

TIME	DESCRIPTION	NOTES
10:30 a.m.	Professor Kent Bloomer on the Dominant Void	20 min. talk + 30 min. discussion
11:30 a.m.	Peter Woerner reads two stories about rebuilding his villa in Tuscany	20 min. talk + 30 min. discussion
12:30 p.m.	Break for lunch	90 minutes
2:00 p.m.	Anti-Gun Show by Tom Carey and Turner Brooks	30 minutes
2:30 p.m.	Slide show of work submitted by participating classmates	30 minutes
3:00 p.m.	George and Dan get fired from the same job	30 minutes
3:30 p.m.	Roundtable on Yale, personal experiences, the turbulent times of our school years, our website, our lives, etc.	60 minutes
4:30 p.m.	Class portrait & individual headshots	30 minutes
5:00 p.m.	Drinks and socializing	60 minutes
6:00 p.m.	Dinner	60 minutes
7:00 p.m.	Peter Rose on Mass Timber	20 min. talk + 30 min. discussion